Skip to Main Content (Press Enter)

Logo UNITO
  • ×
  • Home
  • Pubblicazioni
  • Progetti
  • Persone
  • Competenze
  • Settori
  • Strutture
  • Terza Missione

UNI-FIND
Logo UNITO

|

UNI-FIND

unito.it
  • ×
  • Home
  • Pubblicazioni
  • Progetti
  • Persone
  • Competenze
  • Settori
  • Strutture
  • Terza Missione
  1. Pubblicazioni

Chemical modifications of Tonda Gentile Trilobata hazelnut and derived processing products under different infrared and hot-air roasting conditions: a combined analytical study

Articolo
Data di Pubblicazione:
2018
Tipologia CRIS:
03A-Articolo su Rivista
Keywords:
E-nose; hot-air roasting; infrared roasting; near infrared spectroscopy; principal component analysis; Tonda Gentile Trilobata hazelnut; Antioxidants; Cooking; Corylus; Hot Temperature; Infrared Rays; Nutritive Value; Nuts; Phenols; Plant Extracts; Biotechnology; Food Science; Agronomy and Crop Science; Nutrition and Dietetics
Elenco autori:
Arianna Binello, Marta Giorgis, Clara Cena, Giancarlo Cravotto, Laura Rotolo, Paolo Oliveri, Cristina Malegori, Maria Chiara Cavallero, Stefania Buso, Monica Casale
Autori di Ateneo:
BINELLO Arianna
CENA Clara
CRAVOTTO Giancarlo
GIORGIS Marta
Link alla scheda completa:
https://iris.unito.it/handle/2318/1678147
Link al Full Text:
https://iris.unito.it/retrieve/handle/2318/1678147/442354/OA_2018Chemical%20modifications%20of%20Tonda%20Gentile%20Trilobata%20.pdf
Pubblicato in:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Journal
  • Dati Generali

Dati Generali

URL

http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002/(ISSN)1097-0010
  • Utilizzo dei cookie

Realizzato con VIVO | Designed by Cineca | 25.5.2.0