Skip to Main Content (Press Enter)
×
Home
Pubblicazioni
Progetti
Persone
Competenze
Settori
Strutture
Terza Missione
IT
EN
☰
UNI-FIND
|
UNI-FIND
unito.it
IT
EN
×
Home
Pubblicazioni
Progetti
Persone
Competenze
Settori
Strutture
Terza Missione
☰
Progetti
FEDI A. EIT FOOD - 20055 The development of organic supply chains that drive fair, transparent and healthy options for the consumer
Progetto
Dati Generali
Pubblicazioni
Dati Generali
Partecipanti
FEDI Angela
Responsabile scientifico
Dipartimenti coinvolti
PSICOLOGIA
Principale
Tipo
H2020 Knowledge and Innovation Communities (EIT-KIC)
Finanziatore
EUROPEAN COMMISSION
Ente Finanziatore
Partner
Università degli Studi di TORINO
Periodo di attività
Gennaio 1, 2020 - Dicembre 31, 2020
Durata progetto
12 mesi
Pubblicazioni
Pubblicazioni
More Than Organic: Consumer Expectations of Sustainability and Quality. Evidences from a Qualitative Study in Italy
JOURNAL OF FOOD PRODUCTS MARKETING
2024
Articolo
Reserved Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"