Skip to Main Content (Press Enter)

Logo UNITO
  • ×
  • Home
  • Pubblicazioni
  • Progetti
  • Persone
  • Competenze
  • Settori
  • Strutture
  • Terza Missione

UNI-FIND
Logo UNITO

|

UNI-FIND

unito.it
  • ×
  • Home
  • Pubblicazioni
  • Progetti
  • Persone
  • Competenze
  • Settori
  • Strutture
  • Terza Missione
  1. Pubblicazioni

HPLC-DAD-ESI-MS2analytical profile of extracts obtained from purple sweet potato after green ultrasound-assisted extraction

Articolo
Data di Pubblicazione:
2017
Tipologia CRIS:
03A-Articolo su Rivista
Keywords:
Anthocyanins; HPLC-DAD-ESI-MS2; Polyphenols; Proteins; Purple sweet potato; Ultrasound-assisted extraction; Anthocyanins; Chromatography, High Pressure Liquid; Ipomoea batatas; Plant Extracts; Plant Tubers; Polyphenols; Spectrometry, Mass, Electrospray Ionization; Ultrasonics; Analytical Chemistry; Food Science
Elenco autori:
Zhu, Zhenzhou; Guan, Qingyan; Koubaa, Mohamed; Barba, Francisco J.; Roohinejad, Shahin; Cravotto, Giancarlo; Yang, Xinsun; Shuyi, Li; Jingren, He
Autori di Ateneo:
CRAVOTTO Giancarlo
Link alla scheda completa:
https://iris.unito.it/handle/2318/1657278
Pubblicato in:
FOOD CHEMISTRY
Journal
  • Dati Generali

Dati Generali

URL

www.elsevier.com/locate/foodchem
  • Utilizzo dei cookie

Realizzato con VIVO | Designed by Cineca | 25.6.1.0