Dati Generali
Partecipanti
GASCO Laura
Responsabile scientifico
Dipartimenti coinvolti
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Principale
Tipo
H2020 Innovation action
Finanziatore
EUROPEAN COMMISSION
Ente Finanziatore
Partner
Università degli Studi di TORINO
Periodo di attività
(ottobre 1, 2019 - settembre 30, 2023)
Durata progetto
48 mesi
Pubblicazioni
Pubblicazioni (5)
Batch-to batch variation in nutrient digestbility of black soldier fly larvae meals in rainbow trout
JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED2024
Articolo
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Evaluating the fillet quality and sensory characteristics of Atlantic salmon (Salmo salar) fed black soldier fly larvae meal for whole production cycle in sea cages
AQUACULTURE REPORTS2024
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Factors affecting the decision-making process of using insect-based products in animal feed formulations
JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED2023
Articolo
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
2023
Articolo
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"
Digestibility of defatted insect meals for rainbow trout aquafeeds
JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED2022
Articolo
Open Access
Altmetric disabilitato. Abilitalo su "Utilizzo dei cookie"